Hyvä tietää

Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Maksu tapahtuu käteisellä bussissa tai verkkokaupasta ostettaessa sähköisin maksutavoin. Teatterimatkat laskutetaan etukäteen (tai osto verkkokaupasta). Laskutettavat matkat on merkitty lehti-ilmoitukseen tähdellä.

Etukäteen laskutettavat / maksettavat teatterimatkat laskutetaan matkatoimisto Uudenmaan Seuramatkat Oy:n toimesta. Teatterimatkat löytyvät Uudenmaan Seuramatkojen matkakaupasta, jonne pääset tästä.

Retkivaraukset ovat sitovia ja ne tehdään puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00 TAI matka ostetaan verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua. Varauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero sekä lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit. Mikäli varataan laskutettava matka, kysytään varauksen yhteydessä myös laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite).

Retkivarauksen voi perua kuluitta viimeistään 2 vrk ennen lähtöpäivää.  Muutokset ja peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00. Matkaehtoihin voit tutustua täällä.