Hyvä tietää

Opastetut Päiväretket ovat päivän bussimatkoja kotimaan kiinnostavimpiin matkakohteisiin. Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Maksu tapahtuu käteisellä bussissa tai verkkokaupasta ostettaessa sähköisin maksutavoin. Teatterimatkat laskutetaan etukäteen (tai osto verkkokaupasta). Laskutettavat matkat on merkitty lehti-ilmoitukseen tähdellä.

Retkivaraukset ovat sitovia ja ne tehdään puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00 / Hyvinkään Liikenne Oy tai ma-pe klo 10.00-17.00 / Uudenmaan Seuramatkat Oy. Matkan voi myös ostaa verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua.

Puhelinvarauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero sekä lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit. Mikäli varataan laskutettava matka, kysytään varauksen yhteydessä myös laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite). Ostettaessa matka verkkokaupasta, tulee verkkokauppaan syöttää lähtijämäärä, varaajan tiedot ja mahdolliset muut matkustajatiedot sekä lähtöpysäkki. Tietojen syöttämisen jälkeen matkan voi maksaa lukuisilla eri sähköisillä maksutavoilla. Verkkomaksut välittää maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj.

Muuta huomioitavaa:

– Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta matkavarauksen yhteydessä.

– Asiakkaiden toiveet ja paikkavaraukset kuljetuksissa pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

– Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollista liikuntarajoitteista sekä liikkumiseen tarvittavista apuvälineistä pyydämme ilmoittamaan matkavarauksen yhteydessä.

Mahdolliset matkojen muutokset ja peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00. Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Päiväretkien matka- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.