Hyvä tietää

Opastetut Päiväretket ovat päivän bussimatkoja kotimaan kiinnostavimpiin matkakohteisiin. Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Matka maksetaan verkkokaupassa tai puhelinvarausten osalta laskulla. Matkaa ei voi maksaa bussissa. Päiväretkien matka- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.

Matka ostetaan verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua. Retkivarauksen voi halutessaan tehdä myös puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00. Puhelimitse varatut matkat laskutetaan ennen matkaa.

Puhelinvarauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero, lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit sekä matkan maksajan laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite). Ostettaessa matka verkkokaupasta, tulee verkkokauppaan syöttää lähtijämäärä, varaajan tiedot ja mahdolliset muut matkustajatiedot sekä lähtöpysäkki. Tietojen syöttämisen jälkeen matkan voi maksaa lukuisilla eri sähköisillä maksutavoilla. Verkkomaksut välittää maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj.

Erityistä huomioitavaa:

– Mahdollisesta erityisruokavaliosta on ilmoitettava matkavarauksen yhteydessä. Mikäli erityisruokavaliosta ei ole etukäteen ilmoitettu, ei em. ruokavalion mukaista ateriaa retkellä voida taata.

– Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollista liikuntarajoitteista sekä liikkumiseen tarvittavista apuvälineistä pyydämme ilmoittamaan matkavarauksen yhteydessä.

– Matkalle ei voi osallistua sairaana.

Mahdolliset matkojen muutokset ja peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00. Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Päiväretkien matka- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.