Hyvä tietää

Opastetut Päiväretket ovat päivän bussimatkoja kotimaan kiinnostavimpiin matkakohteisiin. Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Matka maksetaan verkkokaupassa tai puhelinvarausten osalta laskulla. Matkaa ei voi maksaa bussissa. Päiväretkien matka- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.

Matka ostetaan verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua. Retkivarauksen voi halutessaan tehdä myös puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00. Puhelimitse varatut matkat laskutetaan ennen matkaa.

Puhelinvarauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero, lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit sekä matkan maksajan laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite). Ostettaessa matka verkkokaupasta, tulee verkkokauppaan syöttää lähtijämäärä, varaajan tiedot ja mahdolliset muut matkustajatiedot sekä lähtöpysäkki. Tietojen syöttämisen jälkeen matkan voi maksaa lukuisilla eri sähköisillä maksutavoilla. Verkkomaksut välittää maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj.

Erityistä huomioitavaa:

– Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta matkavarauksen yhteydessä.

– Asiakkaiden toiveet ja paikkavaraukset kuljetuksissa pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

– Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollista liikuntarajoitteista sekä liikkumiseen tarvittavista apuvälineistä pyydämme ilmoittamaan matkavarauksen yhteydessä.

– Matkalle ei voi osallistua sairaana tai jos kärsii lievistäkin hengitystieoireista.

– Matkalla tulee noudattaa terveysviranomaisten ohjeistusta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.

– Matkan aikana on mahdollisuuksien mukaan pyrittävä säilyttämään turvaväli muihin matkaseurueisiin niin bussissa kuin vierailukohteissakin. Retkien matkustajamäärää on rajoitettu, jotta seuruekohtaiset turvavälit voidaan ottaa paremmin huomioon.

– Terveysviranomaisten antama kasvomaskisuositus on voimassa. Voit tarvittaessa pyytää kasvomaskin matkanjohtajalta.

– Bussissa on saatavilla käsidesiä ja matkustamon kosketuspintoja puhdistetaan tehostetusti.

– Noudatamme terveysviranomaisten ajantasaisia ohjeita turvallisen matkustamisen varmistamiseksi ja mukautamme toimintaamme tarvittaessa epidemiatilanteen mukaan.

Mahdolliset matkojen muutokset ja peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00. Matkan maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Päiväretkien matka- ja peruutusehtoihin voit tutustua täällä.