Päiväretkien varaus- ja peruutusehdot

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Matkan maksu tulee suorittaa viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä. Alle 30 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista matka tulee maksettavaksi viimeistään 7 vrk kuluttua varauksesta.

Päiväretkien erityisperuutusehdot:

– Päiväretken voi perua kuluitta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua.

– Myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua perutuista matkoista veloitamme 50% matkan hinnasta (summa vaihtelee riippuen matkasta). Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 2 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme peruutuskuluina koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka kuluitta alle 2 vrk ennen lähtöpäivää Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukaisesta erityisestä syystä.

Teatteri- ja konserttimatkojen erityisperuutusehdot:

– Teatteri- tai konserttimatkan voi perua kuluitta laskun eräpäivään mennessä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan perumisesta on oltava yhteydessä matkanjärjestäjään.

– Viimeistään 14 vuorokautta ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme peruutuskuluina 50 % matkan hinnasta. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme peruutuskuluina koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

 

Katso tästä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleiset valmismatkaehdot (aukeaa uuteen ikkunaan).


HUOM!
Muutokset ja retkien peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.