Päiväretkivarauksen peruutusehdot (ei teatterimatka)

– Kuluton päiväretkivarauksen peruutus 2 vrk ennen lähtöpäivää mennessä.

– Alle 2 vrk ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme 50% matkan kokonaishinnasta ja lähtöpäivänä perutuista matkoista koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka kuluitta alle 2 vrk ennen lähtöpäivää Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukaisesta erityisestä syystä.

Teatterimatkojen varaus- ja peruutusehdot

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Teatterimatkojen kohdalla matkan maksu tulee suorittaa 30 päivää ennen matkaa, tai viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä. Alle 30 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista matka tulee maksettavaksi viimeistään 7 vrk kuluttua varauksesta.

Teatterimatkojen erityisperuutusehdot:

– Teatterimatkan voi perua kuluitta viimeistään 30 vuorokautta ennen lähtöpäivää.

– Viimeistään 7 vuorokautta ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme teatterilipun hinnan (summa vaihtelee riippuen matkasta). Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme peruutuskuluina koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

 

Katso tästä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleiset valmismatkaehdot (aukeaa uuteen ikkunaan).


HUOM!
Muutokset ja retkien peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.