Hyvä tietää

Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Maksu tapahtuu käteisellä bussissa tai verkkokaupasta ostettaessa sähköisin maksutavoin. Teatterimatkat laskutetaan etukäteen (tai osto verkkokaupasta). Laskutettavat matkat on merkitty lehti-ilmoitukseen tähdellä.

Retkivaraukset ovat sitovia ja ne tehdään puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00 / Hyvinkään Liikenne Oy tai ma-pe klo 10.00-17.00 / Uudenmaan Seuramatkat Oy. Matkan voi myös ostaa verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua.

Puhelinvarauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero sekä lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit. Mikäli varataan laskutettava matka, kysytään varauksen yhteydessä myös laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite). Ostettaessa matka verkkokaupasta, tulee verkkokauppaan syöttää lähtijämäärä, varaajan tiedot ja mahdolliset muut matkustajatiedot sekä lähtöpysäkki. Tietojen syöttämisen jälkeen matkan voi maksaa lukuisilla eri sähköisillä maksutavoilla. Verkkomaksut välittää maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj.

Muuta huomioitavaa:

– Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta matkavarauksen yhteydessä.

– Asiakkaiden toiveet ja paikkavaraukset kuljetuksissa pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

– Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollista liikuntarajoitteista sekä liikkumiseen tarvittavista apuvälineistä pyydämme ilmoittamaan matkavarauksen yhteydessä.

 

Päiväretkivarauksen peruutusehdot (ei teatterimatka)

– Kuluton päiväretkivarauksen peruutus 2 vrk ennen lähtöpäivää mennessä.

– Alle 2 vrk ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme 50% matkan kokonaishinnasta ja lähtöpäivänä perutuista matkoista koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka kuluitta alle 2 vrk ennen lähtöpäivää Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukaisesta erityisestä syystä.

Teatterimatkojen varaus- ja peruutusehdot

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Teatterimatkojen kohdalla matkan maksu tulee suorittaa 30 päivää ennen matkaa, tai viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä. Alle 30 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista matka tulee maksettavaksi viimeistään 7 vrk kuluttua varauksesta.

Teatterimatkojen erityisperuutusehdot:

– Teatterimatkan voi perua kuluitta viimeistään 30 vuorokautta ennen lähtöpäivää.

– Viimeistään 7 vuorokautta ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme teatterilipun hinnan (summa vaihtelee riippuen matkasta). Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme peruutuskuluina koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

 

Katso tästä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleiset valmismatkaehdot (aukeaa uuteen ikkunaan).


HUOM!
Muutokset ja retkien peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.

Bussimme ovat varusteltu kaikilla mukavuuksilla, tankissa on AINA ympäristöystävällistä 100% uusiutuvaa polttoainetta, ratissa koulutettu ammattikuljettaja ja retkeä johtaa kokenut matkanjohtaja. Päiväretkillämme kulkee vuosittain yli 3000 matkustajaa! Tervetuloa kyytiin Opastetuille Päiväretkillemme!