Hyvä tietää

Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Maksu tapahtuu käteisellä bussissa tai verkkokaupasta ostettaessa sähköisin maksutavoin. Teatterimatkat laskutetaan etukäteen (tai osto verkkokaupasta). Laskutettavat matkat on merkitty lehti-ilmoitukseen tähdellä.

Etukäteen laskutettavat / maksettavat teatterimatkat laskutetaan matkatoimisto Uudenmaan Seuramatkat Oy:n toimesta. Teatterimatkat löytyvät Uudenmaan Seuramatkojen matkakaupasta, johon pääset tästä.

Retkivaraukset ovat sitovia ja ne tehdään puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00 TAI matka ostetaan verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua. Varauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero sekä lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit. Mikäli varataan laskutettava matka, kysytään varauksen yhteydessä myös laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite).

Retkivarauksen voi perua kuluitta viimeistään 2 vrk ennen lähtöpäivää.  Muutokset ja peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.


Matkaehdot

– Kuluton päiväretkivarauksen peruutus 2 vrk ennen lähtöpäivää mennessä.

– Alle 2 vrk ennen lähtöpäivää perutuista matkoista veloitamme 50% matkan kokonaishinnasta ja lähtöpäivänä perutuista matkoista koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka kuluitta alle 2 vrk ennen lähtöpäivää Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukaisesta erityisestä syystä.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleiset valmismatkaehdot näet TÄÄLTÄ


HUOM!
Retkien muutokset ja peruutukset tulee tehdä toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.

Bussimme ovat varusteltu kaikilla mukavuuksilla, tankissa on AINA ympäristöystävällistä 100% uusiutuvaa polttoainetta, ratissa koulutettu ammattikuljettaja ja retkeä johtaa kokenut matkanjohtaja. Päiväretkillämme kulkee vuosittain yli 3000 matkustajaa! Tervetuloa kyytiin Opastetuille Päiväretkillemme!