Hyvä tietää

Päiväretkihintoihin sisältyy kuljetukset, pääsymaksut, mahdolliset opastukset kohteissa, (lounas / kahvit, jos ohjelmassa mainittu), matkanjohtajan palvelut ja arvonlisävero. Matka maksetaan kesällä 2020 verkkokaupassa tai puhelinvarausten osalta laskulla. Matkaa ei voi maksaa bussissa.

Matka ostetaan verkkokaupastamme mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kunkin retkilähdön myynti sulkeutuu verkkokaupassa 3 vrk ennen matkan alkua. Retkivarauksen voi halutessaan tehdä myös puhelimitse arkisin ma-pe klo 9.00-16.00. Puhelimitse varatut matkat laskutetaan ennen matkaa.

Puhelinvarauksen yhteydessä kysytään varaajan nimi ja puhelinnumero, lähtijöiden nimet ja lähtöpysäkit sekä matkan maksajan laskutusosoite (postiosoite tai sähköpostiosoite). Ostettaessa matka verkkokaupasta, tulee verkkokauppaan syöttää lähtijämäärä, varaajan tiedot ja mahdolliset muut matkustajatiedot sekä lähtöpysäkki. Tietojen syöttämisen jälkeen matkan voi maksaa lukuisilla eri sähköisillä maksutavoilla. Verkkomaksut välittää maksupalveluntarjoaja Paytrail Oyj.

Muuta huomioitavaa:

– Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta matkavarauksen yhteydessä.

– Asiakkaiden toiveet ja paikkavaraukset kuljetuksissa pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

– Jokaisen matkustajan tulee pystyä liikkumaan ja toimimaan matkalla omatoimisesti tai oman avustajan avustamana. Mahdollista liikuntarajoitteista sekä liikkumiseen tarvittavista apuvälineistä pyydämme ilmoittamaan matkavarauksen yhteydessä.

 

Päiväretkien varaus- ja peruutusehdot

Yleisten Matkapakettiehtojen kohdan 3.1. mukaisesti matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu matkanjärjestäjän määräämänä ajankohtana.

Matkan maksu tulee suorittaa viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä. Alle 30 vuorokautta ennen matkaa tehdyistä varauksista matka tulee maksettavaksi viimeistään 7 vrk kuluttua varauksesta.

Päiväretkien erityisperuutusehdot:

– Päiväretken voi perua kuluitta viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua.

– Myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen matkan alkua perutuista matkoista veloitamme 50% matkan hinnasta (summa vaihtelee riippuen matkasta). Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Jos matka peruutetaan myöhemmin kuin 2 vuorokautta ennen matkan alkua, veloitamme peruutuskuluina koko matkan hinnan. Peruuttavan henkilön tilalle voi myös ilmoittaa uuden henkilön.

– Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka kuluitta alle 2 vrk ennen lähtöpäivää Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukaisesta erityisestä syystä.
Katso tästä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yleiset valmismatkaehdot (aukeaa uuteen ikkunaan).


HUOM!
Muutokset ja retkien peruutukset tulee tehdä puhelimitse toimistomme aukioloaikoina ma-pe klo 9.00–16.00.

Bussimme ovat varusteltu kaikilla mukavuuksilla, tankissa on AINA ympäristöystävällistä 100% uusiutuvaa polttoainetta, ratissa koulutettu ammattikuljettaja ja retkeä johtaa kokenut matkanjohtaja. Päiväretkillämme kulkee vuosittain yli 3000 matkustajaa! Tervetuloa kyytiin Opastetuille Päiväretkillemme!